Disney on Ice.

Jag är med och tävlar hos http://mahii.blogg.se/ om två biljetter till Disney on ice. Ååå jag vill så gärna gå med C, vi behöver det efter vårt stormiga år..

Jobbmöte.

Imorgon är det dags för möte igen på nya jobbet. Det är lite detaljer som fortfarande är oklara i ju med min sjukskrivning som går ut i februari. Både jag och mina blivande arbetskamrater vill ju att jag ska börja så fort som möjligt. Sitta och göra naglar på en frisörsalong där jag älskar tjejerna som jobbar måste ju vara mitt drömjobb! Ska bli så otroligt roligt att komma igång och göra något som jag verkligen brinner för.
Sen ska jag även göra ögonfrans förlängningar och det ska bli jättespännande! Men först och främst naglarna.


Onepiece!

Jag har trillat dit. Jag är ägare till en onepice och jag absolut ÄLSKAR den! Den var egentligen en julklapp. Men tomten tyckte att jag förtjänar den mer. Tack tomten!!


Pippi fantast..

Min lill tjej är helt frälst i Pippi Långstrump! Hon kan se samma Pippi film om och om igen, varje dag! Jag kan ju säga såhär, jag är rätt skittrött på allt som har med den där rödtotten att göra..
Hursomhelst, hon har den här Pippi tröjan som hon v ä g r a r att ta av sig! Hon skriker sig blå tills hon får som hon vill. Som vanligt..


Självbehärskningen..

..var är du?


Svart eller vitt?

Jag är en sån människa som ser saker svart eller vitt. För mig finns det liksom ingen gråzon. Det är antingen eller. Det har alltid varit så för mig och jag har väll aldrig egentligen inte funderat över det, eller ens förstått att jag är sån. Men nu har jag fått mig en tankeställare, folk tänker inte som mig. Allt behöver kanske inte vara antingen eller? Jag kanske får lära mig att förstå att jag inte kan få allt jag vill ha direkt, att jag måste låta det ta sin tid. Men jag är ju sån. Det jag vill, det vill jag NU, fast helst igår.
Nä, jag måste nog hitta den här grå zonen.


Vårdcentralen.

Sitter på vårdcentralen nu för att förhoppningsvis få en herrejösses kortisonsalva av någon snäll läkare. Jag har så mycket eksem att huden är borta på fingrarna och min hudfärg på benen har helt plötsligt blivit röd..


Sockermonster!

Jag har två beroenden, det första är cola light och det andra är choklad. Det är verkligen två saker jag inte kan vara utan! Men det är ju inte kanske dom mest optimala sakerna att vara beroende av heller. Det hade ju varit tio gånger bättre om det var morötter, eller apelsiner kanske till och med linser. Vadsomhelst utom något med massa socker i.
Här hemma finns det lite chips och choklad som blivit över sen helgens mys och det ligger i mitt skåp och bara skriker mitt namn! Jag funderar på att springa in i köket och snabbt som attan öppna en burk med vita bönor och blanda ihop allt. Bara så man inte kan äta det liksom?
Eller så äter jag upp det och aldrig köper hem något onyttigt igen? Det lät ju troligt..

Självbehärskning vart är du!?


Måndag eller torsdag?

Jag har verkligen ingen koll på vad det är för dagar längre! Varje morgon när jag vaknar måste jag fundera ett bra tag innan jag kommer på vad det är för veckodag. Snurrig? Lite kanske.

Idag har jag i alla fall flängt runt och letat efter julklappar, och dra på trissor så hittade jag precis det jag var ute efter! Plus en 25- årspresent lyckades jag kirra också. Nu är jag nästan klar med julshoppandet, och ingen är nog mer tacksam över det än min plånbok, fattig som en kyrkråtta!
Hello vatten och bröd. Typ.


Nya tag!

Oj vad det var längesen jag bloggade! Det har hänt så otroligt mycket sedan jag la ner min förra blogg, en del roligt, men också en del tråkigt.
Men nu vill jag bara lägga sånt bakom mig och gå vidare, det är jag och barnen värda!

Nu kör vi!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0