Here it goes..

Okej, nu har jag tagit mod till mig för att visa lite bilder från före och efter operationen. Jättejobbigt, men samtidigt är jag så lättad över att det är borta.
Morgonen innan operationen.


Morgonen efter operationen.
Två dagar efter operationen.

Tre veckor efter operationen.
Såhär ser jag alltså ut nu med gördeln. Jag vill inte fota utan den just nu för det är så väldigt svullet och ser lite läskigt ut med infektionen och inflammationen. Men det tar vi senare. Lite skillnad är det ju, men ibland deppar jag ihop och tycker inte att det syns någon skillnad eftersom att det mesta av svullnaden sitter där "påsen" tidigare satt..

Tisdag.

Idag blev en relativt lugn dag för min del. Jag åkte över till Rosanna, Tobbe och Malte och hälsade på. Vi fikade lite och snackade en massa skit. Alltid lika mysigt när vi väl får till en dejt. ♥

Imorgon blir det eventuellt en tripp till stan med min bästaste Jonna. Ska bli roligt. Jag är ute efter en produkt till håret som tydligen bara finns på Åhléns inne i city och den SKA JAG HA! Sen så är jag ju väldigt sugen på lite nya leggings och linnen. Något annat klädesplagg vill jag inte köpa när jag fortfarande är såhär bucklig och svullen, men nånting måste jag ju ha att sätta på mig. Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta min såriga mage, tänkte lägga upp lite bilder på allt här sedan. Jag har ju massa bilder man kan jämföra med :)

Resultatet:

Här har vi den nya looken! Inte alls vad jag förväntade mig, men är nog jävligt nöjd alla fall!


Nacka forum.

Idag tog jag med mig barnen och syster till Nacka forum för lite shopping. Men det gick inge vidare. Barnen var inte helt sugna på att shoppa och jag provade några plagg men svär fortfarande över all svullnad.

Det jag kom hem med var ny färg till håret och ett par as läckra brillor! Nu måste det bli sol så jag kan sätta på mig dom!


Experimenterar..

Sitter här med färg i håret. Nu tänker jag prova något helt annat, är trött på platina blont. Nu får vi se hur detta blir då..


Torsdag.

Jaha. Så var den här skolveckan slut igen och nästa vecka är det hem praktik. TRÅKIGT! Jag vill ju vara i skolan. Men men. Nästa vecka är det mamsens tur att få lite naglar, sen ska även min älskade Angelica försöka ta sig hit för lite vardagslyx.

Nästa vecka ska jag också göra en helrenovering på mig själv! Eller min kompis Christa ska göra om mig rättare sagt. Hon ska färga mitt hår, kanske klippa lite, färga ögonbryn och fransar och beställa massa olika smink produkter från Mary Kay till mig. Efter allt det och om min jävla svullnad vill gå ner lite så kommer jag ju bli topp tio!!


Va tror ni?

Jag tänkte mig kanske något sånt här, fast med lite längre i bak då alltså? Ungefär som en modern hockey frippa :)


Ska jag, eller ska jag inte?

Jag funderar seriöst på att klippa mig på fredag. Men jag veeeeet inte om jag vågar!
Jag har velat ha långt hår länge nu, men samtidigt är det SÅ tråkigt just nu. Det är bara platt och jämnlångt. Kanske jag ska behålla längden och klippa upp det lite så jag får volym? För jag vill verkligen få upp det lite så det inte bara hänger platt.

Jaja, jag har ett par dagar på mig att fundera..


Gode Gud..

Trött! Jag är så trött! Jag har verkligen noll energi efter att bara ha legat hemma i 2 veckor.

Men idag vart det skola! Äntligen komma ut och träffa mina fina vänner! Jättekul. Vi började gå igenom den nya akrylen idag och HERREGUD vad jag kommer svära över detta material. Eller alltså, det gick rätt bra, men just idag gillar jag gelén mycket mer. Men det kanske beror på att jag är nybörjare ;)

Ligga på soffan med benen i högt läge är vad jag måste göra nu. Min mage = lite aj just nu..


Frisyrer..

Mitt hår är ett enda stort kråkbo just nu. Det är frissigt, torrt och kluvna toppar. Alltså i stort behov av förändring. Frågan är bara hur? Jag tycker ju att det är väldigt skönt att kunna sätta upp allt hår i en slarvig tofs på huvudet, men samtidigt är det skit trist! Kanske det räcker med en ny färg? Kanske lite lugg? Äsch jag vet inte. Svårt!


Torsdag.

Jahapp, torsdag igen. Här sitter jag och är lite less på att bara sitta inne. Som ni redan vet. Jag låter så negativ och otacksam, det är ju jag själv som satt mig i den här situationen. Men jag är så galet tacksam att jag kunnat göra den här operationen. Den har på riktigt förändrat mitt liv. Men det här med att sitta inne och knappt ha någon ork är ju så långt ifrån mig man kan komma. Speciellt nu när jag börjat i skolan och kommer ut varje dag. Men men, på tisdag är jag back in school och då börjar vardagen igen, love it.

Sen vill jag passa på att skriva några rader om min fina vän Jonna. Jag hade aldrig kunna drömma om att hitta en så bra vän som henne på så kort tid. Hon ställer ALLTID upp för mig. Hon bor fem våningar ovanför mig med sin man och två barn och jag bor ju ensam med mina två barn. Hon erbjuder sig jämt att hjälpa mig med barnen, hon följde med mig på ett läkarbesök som jag inte ville gå på själv, hon kommer ner när jag är ledsen och bara sitter och lyssnar på mig så jag får prata av mig. Jag är så glad att jag funnit dig Jonna, vi kommer alltid fortsätta vara vänner, grannar eller ej så släpper jag dig aldrig. ♥

Slut som artist!

Näe vet ni vad. Jag har tagit mig upp till centrum idag och gått in i två butiker, sen orkade jag inte mer. Jag blev svullen som en boll och helt slut. Till och med andfådd. Kondisen är inte på topp efter att ha rört mig från soffan till toaletten till sängen. Så nu sitter jag här hemma hos mamma, fortfarande här, och ser ut som jag gjorde innan jag opererades. Så jag avslutar här och går och lägger mig. Samlar lite nya krafter till imorgon och kör soffan, toaletten, sängen en dag till. Yeeey..

Shopping!

Idag har jag haft ont. Och jag har det fortfarande. Det är mina höfter som känns. Sen är det ett speciellt ställe i midjan som är väldigt ömt. Hua, det tar verkligen på krafterna det här. Men så värt det trots allt! Jag sitter och surfar runt lite hos mamma och kom på att det kanske kan vara bra att kolla lite kläder, jag har ju trots allt gått ner några storlekar nu. Och jag hittade minsann en hel del. Väldigt mycket på rea också, sånt gillas! Så nu har jag beställt hem lite nya kläder och jag får hålla tummarna att dom kommer passa. Det är inte så mycket märkvärdiga saker, lite leggings, kjol, klänning och någon topp. Såklart fick barnen en del kläder också. Sedan kunde jag inte låta bli att klicka hem ett par skor. Jag FÅR inte köpa fler skor! Jag har ju över 50 par. Men dom var ju faktiskt nedsatta. Nej, det var ju ingen bra ursäkt i alla fall. Men jag kunde som sagt inte motstå. Hoppas att paketen kommer fort! Nu ska jag gå och lägga mig. Hörs imorgon!

Boring!

Åååååå jag är så jäkla uttråkad! Det är så sjukt tråkigt att bara ligga här hemma och inte göra nånting. Jag vill gå till skolan och träffa folk. Men samtidigt så orkar jag ingenting heller. Jag sover dåligt i ju med att det är väldigt svårt att hitta en bekväm sovställning, och idag har jag väldigt ont i höfterna också.
Jag behöver gnälla lite..


Varning för bild!

Idag var jag på återkoll på kliniken. Hujedamig vad läskigt jag tyckte att det var! Jag brukar aldrig tycka att det är läskigt med sår och sånt, jag är snarare jätte intresserad! Men nu när det var mig själv det gällde så blev jag mesig.
Allt såg i alla fall bra ut och dränagen är borta, tack gode Gud! Men min nya navel mår inte jättebra, den är lite infekterad. Skit läbbigt om ni frågar mig dåra som sagt, men jag ska lufta och tvätta. Om det inte är bättre inom ett par dagar så blir det antibiotika.

Jag tänkte lägga upp en lite läskig bild på hur allt ser ut exakt en vecka efter bukplastiken. Jag är galet svullen dock. Dr Röjdmark tog bort 5 kg av mig, men ändå väger jag 200 gram MER nu än för en vecka sen. Så ni kan ju tänka er hur mycket vätska jag skvalpar runt på..


Heeeem.

Idag ska jag åka hem till mig en sväng. Jag har bott hos mamma sen i onsdags och hon är helt underbar som hjälper mig på alla sätt och vis! Men idag ska jag åka hem och hämta lite saker och passa på att vila lite hemma. Man trivs väll alltid bäst när man är hemma hos sig själv eller hur?

Aj..

Den här natten var inte jätterolig om jag ska vara ärlig. Det är svårt att hitta en bekväm ställning att sova i med dom här jäkla dränagen.
Sen vaknade jag mitt i natten av att värktabletterna började gå ur kroppen och jäklar vad ont det gjorde! Det kändes som att någon stod och högg mig med en kniv i magen. Så dom där 20 minuterna innan dom börjat värka var dom längsta i mitt liv.

Dränaget blir nog kvar över helgen för att jag läcker lite för mycket för att få koppla bort dom nu. Jippie. Jag får nämligen inte duscha när jag har dom kvar. Härligt med svinto hår och raggarduschar. Men snart så!


Hemgång.

Idag får jag alltså åka hem. Blandade känslor om det kan jag säga. Dels ska det ju självklart bli sååå skönt att komma hem, men samtidigt känns det ju så säkert och tryggt att vara kvar här. Alla är så himla gulliga!
Men vid 10 åker jag hem och det är då det börjar. Komma ihåg alla mediciner, ta sprutorna på mig själv och börja läka.
Jag måste bara säga såhär, om ni någon gång ska genomgå en plastikoperation, välj akademikliniken.

Nu vill jag bara visa mina fina matbrickor. En på frukosten och en på min middag. LYX!


Mitt nya liv.

Idag är första dagen på mitt nya liv. Jag ser heeeelt annorlunda ut. Läkaren har tagit bort hela 5 kilo hud! Helt otroligt. Jag har inte så ont som jag trodde att jag skulle ha. Det spänner lite och gördeln som jag ska ha i 6 veckor gör ju att allt är väldigt stramt. Jag är ju rätt svullen. Men jag får mediciner lite titt som tätt och redan varit uppe och kissat. Sjuksköterskan är imponerad.
Nu är det bara det här med synen. Jag ser ingenting! Allt är suddigt, jag ser knappt vad jag skriver och jag ser inte texten på tv. Mamma ska komma hit med mina glasögon i eftermiddag och förhoppningsvis blir det bättre då. Jag ska ta en bild sen och visa upp mitt nya jag, men gördeln är väldigt blodig just nu, men när dom tvättat den ikväll så får ni se :)


Måndag 6/2-12

Today is THE day! Idag smäller det alltså. Jag har faktiskt sovit rätt bra. Tack tackade för 5 olika saker igår och jag tror ta mig sjutton att det funkade! Jag kan inte komma ihåg att jag drömde mardrömmar i alla fall.

Nu har jag duschat med tvålen och ligger på soffan och väntar på att få åka in till kliniken.
Väskan är packad och jag har pratat med barnen. Jag är redo!!


Nervigt!!

Nu är det snart god natt för min del. Imorgon gäller det.

Idag har jag haft en fullspäckad dag med förberedelser.
Jag har städat överallt och lagat matlådor så jag slipper tänka på det när jag kommer hem. Jag har lämnat av barnen hos pappan. Och jag saknar dom redan! Mina små hjärtan.

Jag kom nyss ut ur duschen där jag tvättat mig väldigt noggrant med en speciell tvål inför operationer. Känns jättejobbigt att inte få smörja in mig med min hudkräm, jag är ju så torr! Imorgon blir det samma procedur igen med duschen och sen åker vi vid 8:30. Tur att mamma följer med mig!
Nu ska jag packa klart väskan, sen ska jag försöka sova en liten stund i alla fall.


Men vafan!

Vad är det som händer!? Alla mina inlägg försvinner och bara rubriken publiceras? Äh, jävla skit blogg. Då skriver jag väll om det senare då.

Ha en bra dag så länge!


Fixardag!


Snart måndag!

Ikväll har jag suttit och skrivit ihop en ta-med-mig lista till på måndag.
Imorgon ska jag ju packa väskan för nu är det snart dags!

Det jag har kommit på är:
• mobil laddare
• underkläder
• min bok
• tandborste + tandkräm
• hårborste
• plånbok
• mina mediciner

Jag åker dit i min onepiece. Tror ni jag behöver ha med mig mer kläder än det? Jag lär ju bo i min onepiece ett bra tag framöver. Är det något som saknas? Schampoo och tvål? Eller jag lär ju inte få duscha där? Kommer ju hem på onsdag förmiddag.
Ååå vad svårt det är!


Men åå!

Jag skrev precis ett väldigt långt inlägg som bara försvann, vad trött jag blir!
Jag får skriva om det strax..


Snart är det dags!


Skitnatt. Som vanligt!

Nu är jag så jäkla less på det här! Hur mycket mardrömmar kan man drömma egentligen?! Tydligen olika varje natt. Jag är så trött på grund av dom. Igår när jag var ledig och skulle vila lite så somnade jag till och drömmarna kom direkt.
Christas mamma är dröm tydare och jag berättade vad alla drömmar handlar om och hon sa att mycket beror på stress. Jag sätter en enorm press på mig själv för att klara av allt själv och göra alla till lags, det är därför jag drömmer som jag gör.
Hon sa att när jag lägger mig ska jag tacka för 5 olika bra händelser som har hänt under dagen så kommer jag sova bättre. Jag ska fan tacka över 15 saker så kanske jag sover som en prinsessa.
Hon spår även i tarot kort, hoppas att hon vill spå mig nästa gång vi träffas!


Kväller.

Nu är jag trött vill jag lova. Kom hem rätt sent idag på grund av jävla skit snöstormen. Det gick i 50 km timmen på motorvägen.
Haft en trevlig dag som vanligt och lite bitterljuvt att veckan är slut. Men imorgon är det en del måsten, så det är bra att jag är ledig.

Jag bloggar oftast från mobilen så det är så svårt att svara på kommentarer så jag skriver till dig här en gång Maria. Jag kommer självklart blogga om operationen! Det kommer bilder och uppdateringar från sjukhussängen ;)


Torsdag.

God morgon. Sista dagen i skolan för den här veckan, och för en liten tid framöver också. Nu är det 4 dagar kvar...


Mysigkväll med Mosan.

Hade lite foto session med minsta dottern såhär på kvällskvisten.


Snark..

Trött är bara förnamnet, jösses vilken dag. Det har varit naglar för hela slanten idag. Gelé som jag inte haft så bra erfarenheter av visade sig att det måste ha hänt något med mig för det gick superbra! Nöjd som tusan! Nu kan jag börja göra gelé på hemmaplan också.

Det blir mycket prat om naglar nu, jag vet. Men jag är så glad över att ha nånting att göra på dagarna! Gå till ett jobb/skola, träffa folk och göra vuxna saker. Jag trivs som fisken i vattnet!


RSS 2.0